Ons Bedrijf

Historiek van Frank Interieur.

Wij zijn Frank en An, allebei van jongs af aan gefascineerd door het eigentijds interieurgebeuren. Frank ontwerpt en maakt al 15 jaar kasten en ander houten meubilair, terwijl An zich verdiept in de sector van de immobiliën.

Vandaag bundelen wij onze krachten en verwezenlijken we met ‘Frank Interieur’ onze gemeenschappelijke droom. Frank legt zich volledig toe op het ontwerp en de productie van hoogkwalitatief binnenschrijnwerk op maat, terwijl An de administratieve taken op haar neemt.

Onze drijfveer? Wij houden van mooie interieurs.

Frank Interieur biedt een interieur op maat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit is perfect mogelijk door het rechtstreekse contact met de klant, zonder tussenpersonen.

Wij investeerden in een performant machinepark om de volledige productie in eigen atelier te kunnen afwerken. De intense samenwerking met het natuursteenbedrijf binnen onze familie is een troef en grote meerwaarde voor onze klanten.

Uw interieur van a tot z

Frank Interieur staat in voor het ontwerp, de productie en de levering of installatie van uw interieurproject of meubel. Vanaf de ruwe plank tot het afgewerkte eindproduct, bij u thuis geïnstalleerd.

Vanuit ons atelier in Ingelmunster geven wij dagelijks vorm aan het interieur van eigentijdse kook-, woon- en leefruimtes. Altijd volgens de persoonlijke behoefte van elke klant. Wij laten u proeven van ons vakmanschap. U voelt onze liefde voor het hout en natuursteen.

Thuis in alle stijlen

Wij denken altijd met u mee. We werken uw idee verder uit of we brengen zelf ideeën aan. Dankzij onze jarenlange ervaring komen we vaak verrassend uit de hoek

Kiest u voor tijdloos sober of eerder voor gedurfd modern? Bent u fan van strak minimalistisch of opteert u voor landelijk? Wij brengen elke uitdaging tot een goed einde. Ons doel is telkens hetzelfde: u ‘thuis’ laten komen in een mooie en functionele leefruimte waarin u trots vrienden en familie wil ontvangen.

Onze werkwijze

Bij een eerste contact luisteren we graag naar uw wensen en noden. We bekijken grondig de bestaande situatie. Met de juiste afmetingen en op basis van uw wensen en noden maken wij een eerste ontwerp.

Daarna verfijnen we of sturen we bij waar nodig om vervolgens over te gaan tot productie. Er wordt zoveel mogelijk opgebouwd in ons atelier in Ingelmunster.

Na afwerking komen wij bij u thuis voor levering en/of montage. Dit gebeurt altijd door ons eigen montageteam.